Revista de disseny
Revista de disseny
La Bossa De Bloqueig Combinada

The Colored Lock Bag

La Bossa De Bloqueig Combinada "El pany" és un pany de combinació de colors. La gent pot obrir la bossa amb coincidències de colors, no només amb números. Aquests accessoris de moda s’utilitzen per a bosses. Es poden fer diversos dissenys exteriors de bosses i la gent pot identificar-los amb la signatura de panys combinats de colors. Els usuaris fan la seva pròpia contrasenya en color per personalitzar les persones. Per tenir èxit en aquest projecte, es van utilitzar diversos mètodes per fer el procés com el arruïnament de l'aire, el tractament del cuir, les capes de colors, etc. Dissenyador i fabricant directe és Jiwon, Shin.

Nom del projecte : The Colored Lock Bag, Nom del dissenyador : jiwon, Shin., Nom del client : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag La Bossa De Bloqueig Combinada

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.