Revista de disseny
Revista de disseny
El Conjunt De Cafè

Relax

El Conjunt De Cafè El principal objectiu del conjunt és fomentar la alimentació de les relacions. Té com a objectiu fer retrobar la vella tradició de beure cafè al món que passa actualment. L'ensemble del formigó industrial i la delicada porcellana crea un contrast inusual i les diferents textures es ressalten. El propòsit d'enfortiment de la relació del conjunt es manifesta en les formes complementàries dels ítems. Atès que les tasses no poden suportar-se per si soles, només quan es col·loquen a la safata compartida, el cafè convida a les persones a dialogar entre elles mentre prenen cafè.

Nom del projecte : Relax, Nom del dissenyador : Rebeka Pakozdi, Nom del client : Pakozdi.

Relax El Conjunt De Cafè

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.