Revista de disseny
Revista de disseny
El Conjunt De Cafè

Relax

El Conjunt De Cafè El principal objectiu del conjunt és fomentar la alimentació de les relacions. Té com a objectiu fer retrobar la vella tradició de beure cafè al món que passa actualment. L'ensemble del formigó industrial i la delicada porcellana crea un contrast inusual i les diferents textures es ressalten. El propòsit d'enfortiment de la relació del conjunt es manifesta en les formes complementàries dels ítems. Atès que les tasses no poden suportar-se per si soles, només quan es col·loquen a la safata compartida, el cafè convida a les persones a dialogar entre elles mentre prenen cafè.

Nom del projecte : Relax, Nom del dissenyador : Rebeka Pakozdi, Nom del client : Pakozdi.

Relax El Conjunt De Cafè

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.