Revista de disseny
Revista de disseny
La Tetera I Les Tasses

EVA tea set

La Tetera I Les Tasses Aquesta tetera seductorament elegant amb copes a la perfecció té un toc impecable i és un plaer participar. La forma inusual d'aquesta olla de te amb el brou que es barreja i creix del cos es presta molt bé a un bon abocament. Les tasses són versàtils i tàctils per enclavar-se a les mans de maneres diferents, ja que cada persona té el seu propi enfocament per sostenir una tassa. Disponible en blanc brillant amb anell platejat o porcellana negre mat amb tapa blanca brillant i gots blancs. Filtre d’acer inoxidable inclòs al seu interior. DIMENSIONS: tetera: 12,5 x 19,5 x 13,5 tasses: 9 x 12 x 7,5 cm.

Nom del projecte : EVA tea set, Nom del dissenyador : Maia Ming Fong, Nom del client : Maia Ming Designs.

EVA tea set La Tetera I Les Tasses

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.