Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira

Pillow Stool

La Cadira És senzill, però té moltes característiques. Les varetes d’acer de la primera capa i la segona capa de la part asseguda van a diferents direccions, de manera que es creuen entre si per crear una visualització màgica. El comptador de corbes de l'estructura lateral proporciona arestes i superfícies rodones perquè els usuaris s’hi puguin asseure còmodament. Entre la primera capa i la segona capa de la part asseguda, les varetes constitueixen un espai buit per guardar revistes o diaris. La femta no només ofereix als usuaris un gest atractiu, sinó que també ofereix funcions útils.

Nom del projecte : Pillow Stool, Nom del dissenyador : Hong Ying Guo, Nom del client : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool La Cadira

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.