Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira

Pillow Stool

La Cadira És senzill, però té moltes característiques. Les varetes d’acer de la primera capa i la segona capa de la part asseguda van a diferents direccions, de manera que es creuen entre si per crear una visualització màgica. El comptador de corbes de l'estructura lateral proporciona arestes i superfícies rodones perquè els usuaris s’hi puguin asseure còmodament. Entre la primera capa i la segona capa de la part asseguda, les varetes constitueixen un espai buit per guardar revistes o diaris. La femta no només ofereix als usuaris un gest atractiu, sinó que també ofereix funcions útils.

Nom del projecte : Pillow Stool, Nom del dissenyador : Hong Ying Guo, Nom del client : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool La Cadira

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.