Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Menjador

Octopia

La Taula De Menjador Octopia d’ArtNemus és una taula basada en la morfologia d’un pop. El disseny es basa en un cos central amb forma d’el·lipsoide. Vuit cames i braços amb forma orgànica surten radialment i s’estenen des d’aquest cos central. Una tapa de vidre posa l’accent en l’accés visual a l’estructura de la creació. L’aspecte tridimensional d’Octopia es subratlla pel contrast entre el color de la xapa de fusta a les superfícies i el color de la fusta de les vores. L’aspecte de gamma alta d’Octopia es destaca per l’ús d’espècies de fusta d’una qualitat excepcional i per una excel·lent mà d’obra.

Nom del projecte : Octopia, Nom del dissenyador : Eckhard Beger, Nom del client : ArteNemus.

Octopia La Taula De Menjador

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.