Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Menjador

Octopia

La Taula De Menjador Octopia d’ArtNemus és una taula basada en la morfologia d’un pop. El disseny es basa en un cos central amb forma d’el·lipsoide. Vuit cames i braços amb forma orgànica surten radialment i s’estenen des d’aquest cos central. Una tapa de vidre posa l’accent en l’accés visual a l’estructura de la creació. L’aspecte tridimensional d’Octopia es subratlla pel contrast entre el color de la xapa de fusta a les superfícies i el color de la fusta de les vores. L’aspecte de gamma alta d’Octopia es destaca per l’ús d’espècies de fusta d’una qualitat excepcional i per una excel·lent mà d’obra.

Nom del projecte : Octopia, Nom del dissenyador : Eckhard Beger, Nom del client : ArteNemus.

Octopia La Taula De Menjador

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.