Revista de disseny
Revista de disseny
Joies Adaptables

Gravity

Joies Adaptables Mentre que al segle XXI, l’ús d’alta tecnologia contemporània, de nous materials o de formes noves extremadament sovint és imprescindible per fer innovacions, Gravity demostra el contrari. La gravetat és una col·lecció de joies adaptables que utilitza només el filet, una tècnica molt antiga i la gravetat, un recurs inesgotable. La col·lecció està formada per un gran nombre d’elements d’argent o d’or, amb diversos dissenys. Cadascun d'ells es pot associar amb filades i penjolls de perles o pedres. La col·lecció suposa una infinitat de joies diferents.

Nom del projecte : Gravity, Nom del dissenyador : Anne Dumont, Nom del client : Anne Dumont.

Gravity Joies Adaptables

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.