Revista de disseny
Revista de disseny
Vehicle

Shark

Vehicle El tauró és un vehicle conceptual que pot transformar la força de resistència en una força útil per volar. La filosofia de disseny de Shark és atrapar primer la força d'arrossegament i després, quan vehicle sigui aixecat del terra a causa de la resistència al flux d'aire, passarà el flux d'aire pels forats dels seus braços. Aquests forats s'obriran i es tancaran ràpidament i de manera que el tauró es mantingui més equilibrat.

Nom del projecte : Shark, Nom del dissenyador : Amin Einakian, Nom del client : Amin Einakian.

Shark Vehicle

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.