Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Hamon

Rellotge Hamon és un rellotge fet d'aigua i una paraula plana i rodona. Les mans drellotge giren i volen suaument l’aigua cada segon. El comportament de la superfície de l’aigua és un solapament continu de les ondulacions produïdes del passat fins avui. La singularitat d’aquest rellotge és mostrar no només l’actualitat, sinó també l’acumulació i atenuació del temps indicada per la superfície de l’aigua que canvia cada moment. Hamon rep el nom de la paraula japonesa "hamon", que significa ondulacions.

Nom del projecte : Hamon, Nom del dissenyador : Kensho Miyoshi, Nom del client : miyoshikensho.

Hamon Rellotge

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.