Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Hamon

Rellotge Hamon és un rellotge fet d'aigua i una paraula plana i rodona. Les mans drellotge giren i volen suaument l’aigua cada segon. El comportament de la superfície de l’aigua és un solapament continu de les ondulacions produïdes del passat fins avui. La singularitat d’aquest rellotge és mostrar no només l’actualitat, sinó també l’acumulació i atenuació del temps indicada per la superfície de l’aigua que canvia cada moment. Hamon rep el nom de la paraula japonesa "hamon", que significa ondulacions.

Nom del projecte : Hamon, Nom del dissenyador : Kensho Miyoshi, Nom del client : miyoshikensho.

Hamon Rellotge

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.