Revista de disseny
Revista de disseny
Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret

SEREL Purity

Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret Mentre que el bol de vàter Purity entra en la dominació de transicions suaus, també deixa brises simples i mínimes en l’entorn. No només afecta als seus usuaris amb la seva estètica, sinó que també es troba amb la neteja i la innocència i respecta la naturalesa. L'enfocament general del disseny de la coberta del seient és fàcil de desmuntar, conjunts de seients del wc del mecanisme de bloqueig, són els botons de control de funcions que s'han d'introduir a la part interior del conjunt de coberta. Els botons que es posen en contacte amb l'usuari es col·loquen sobre les zones que més difícil embrutar, de manera que això proporciona un avantatge addicional pel que fa a la higiene.

Nom del projecte : SEREL Purity, Nom del dissenyador : SEREL Seramic Factory, Nom del client : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.