Revista de disseny
Revista de disseny
El Lavabo

SEREL Purity

El Lavabo El lavabo Serel Purity ocupa el seu lloc en banys amb la seva forma única i sorprenent. L'enfocament general en el disseny del forat de les aigües residuals, que és invisible. Aquest plantejament afecta el disseny tan important i fa que es desenvolupin detalls elaborats. Amb aquest enfocament, el lavabo Serel Purity sembla pur, suau, elegant i que es troba en una completa harmonia de la integritat general del disseny. El lavabo de la puresa SEREL, que domina les formes toves, convida a l’usuari al futurisme.

Nom del projecte : SEREL Purity, Nom del dissenyador : SEREL Seramic Factory, Nom del client : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity El Lavabo

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.