Revista de disseny
Revista de disseny
El Lavabo

SEREL Purity

El Lavabo El lavabo Serel Purity ocupa el seu lloc en banys amb la seva forma única i sorprenent. L'enfocament general en el disseny del forat de les aigües residuals, que és invisible. Aquest plantejament afecta el disseny tan important i fa que es desenvolupin detalls elaborats. Amb aquest enfocament, el lavabo Serel Purity sembla pur, suau, elegant i que es troba en una completa harmonia de la integritat general del disseny. El lavabo de la puresa SEREL, que domina les formes toves, convida a l’usuari al futurisme.

Nom del projecte : SEREL Purity, Nom del dissenyador : SEREL Seramic Factory, Nom del client : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity El Lavabo

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.