Revista de disseny
Revista de disseny
Vaixella Per A Nens

Nyx

Vaixella Per A Nens El disseny col·laboratiu té fronteres sense límits i ha estat l'origen d'aquest projecte. La vaixella Nyx Kids és una col·laboració única entre un nen de deu anys, Elijah Robineau i un talentós dissenyador Alex Petunin. De petits somnis meravellosos, però com a adults, hem après a establir límits i límits per al món real. La lúdica col·lecció de vaixella desenvolupada sota la marca futurista de YORB DESIGN també té una característica molt única per permetre un disseny personalitzat complet. El seu usuari pot triar el seu propi patró, color i forma en línia donant-li una sensació de pertinença.

Nom del projecte : Nyx, Nom del dissenyador : Alex Petunin & Elijah Robineau, Nom del client : YORB DESIGN.

Nyx Vaixella Per A Nens

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.