Revista de disseny
Revista de disseny
Wc Penjat A La Paret

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc Penjat A La Paret Amb la innovadora incorporació de cleaRing, Isvea transforma un WC regular en B +, un WC versàtil que es pot utilitzar tant a lavabos públics com a banys privats. El W + B té una paella més petita penjada a la paret en comparació amb un WC regular. La seva forma compacta rodona ofereix un ús eficaç de l’espai. El nou WC de cleaRing B + no té vora. Sense el límit amagat, significa que simplement no hi ha cap lloc per ocultar els gèrmens. El disseny higiènic de B + WC facilita la neteja del bol, la qual cosa redueix l’ús d’aigua i la necessitat d’utilitzar productes químics del bany perjudicials per al medi ambient.

Nom del projecte : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Nom del dissenyador : Isvea Eurasia, Nom del client : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc Penjat A La Paret

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.