Revista de disseny
Revista de disseny
Wc Penjat A La Paret

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc Penjat A La Paret Amb la innovadora incorporació de cleaRing, Isvea transforma un WC regular en B +, un WC versàtil que es pot utilitzar tant a lavabos públics com a banys privats. El W + B té una paella més petita penjada a la paret en comparació amb un WC regular. La seva forma compacta rodona ofereix un ús eficaç de l’espai. El nou WC de cleaRing B + no té vora. Sense el límit amagat, significa que simplement no hi ha cap lloc per ocultar els gèrmens. El disseny higiènic de B + WC facilita la neteja del bol, la qual cosa redueix l’ús d’aigua i la necessitat d’utilitzar productes químics del bany perjudicials per al medi ambient.

Nom del projecte : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Nom del dissenyador : Isvea Eurasia, Nom del client : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc Penjat A La Paret

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.