Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

Idiomi

Llum Idiomi; és una làmpada en les seves tres dimensions i la matriu d'il·luminació pot crear diferents escenaris i enriquir l'entorn amb una llum veritablement nova. Vol ser un mitjà d’expressió de la Llum. Aquesta làmpada recorda els temes de puresa de la línia i la forma, així com la candor del blanc. Idiomi permet que la llum escorteixi l’home en accions, sensacions, moments i moments quotidians. Aquest, gràcies a l’innovador potencial del LED, es pot adaptar a les situacions que l’envolten.

Nom del projecte : Idiomi, Nom del dissenyador : Nicolò Caruso, Nom del client : Nicolò Caruso.

Idiomi Llum

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.