Revista de disseny
Revista de disseny
La Tipografia

Ila'l Amam Type Family

La Tipografia "Ila'l Amam" és una família de tipus àrab desenvolupada a partir d'una barreja dels primers tipus de visualització creats mai - Fat Faces, així com de guions Kufic iranians vintage del segle XI, combinant-los tots en un format en cursiva / oblic. "Ila'l Amam" consisteix en tipus de visualització utilitzats amb finalitats a gran escala, ja que les lletres estan molt estilitzades i es caracteritzen per tenir un fort contrast entre traços gruixuts i prims. La fascinació del tipus de lletra en cursiva / oblicua provenia de la manca d’un de qualsevol tipus àrab, ja que potser l’àrab va considerar que tenia un format purament itàlic des del principi.

Nom del projecte : Ila'l Amam Type Family, Nom del dissenyador : Sara Mansour, Nom del client : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family La Tipografia

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.