Revista de disseny
Revista de disseny
La Tipografia

Ila'l Amam Type Family

La Tipografia "Ila'l Amam" és una família de tipus àrab desenvolupada a partir d'una barreja dels primers tipus de visualització creats mai - Fat Faces, així com de guions Kufic iranians vintage del segle XI, combinant-los tots en un format en cursiva / oblic. "Ila'l Amam" consisteix en tipus de visualització utilitzats amb finalitats a gran escala, ja que les lletres estan molt estilitzades i es caracteritzen per tenir un fort contrast entre traços gruixuts i prims. La fascinació del tipus de lletra en cursiva / oblicua provenia de la manca d’un de qualsevol tipus àrab, ja que potser l’àrab va considerar que tenia un format purament itàlic des del principi.

Nom del projecte : Ila'l Amam Type Family, Nom del dissenyador : Sara Mansour, Nom del client : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family La Tipografia

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.