Revista de disseny
Revista de disseny
Banc Escultòric

Metric - Ganic

Banc Escultòric Amb Metric-Ganic Chen explora la noció de com la civilització imprimeix el coneixement i de com els humans han modelat la terra per crear cultura i història; a través d’aquesta lent, s’explora el banc escultòric mitjançant l’estudi de patrons naturals i matemàtics. Diferenciant les formes inorgàniques i les orgàniques, l’aparició d’origami de la fusta és una representació del coneixement humà a partir de càlculs matemàtics, que contrasta amb el gra natural de l’alzina blanca que representa el bosc i la terra.

Nom del projecte : Metric - Ganic, Nom del dissenyador : Webber (Ping-Chun) Chen, Nom del client : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Banc Escultòric

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.