Revista de disseny
Revista de disseny
Banc Escultòric

Metric - Ganic

Banc Escultòric Amb Metric-Ganic Chen explora la noció de com la civilització imprimeix el coneixement i de com els humans han modelat la terra per crear cultura i història; a través d’aquesta lent, s’explora el banc escultòric mitjançant l’estudi de patrons naturals i matemàtics. Diferenciant les formes inorgàniques i les orgàniques, l’aparició d’origami de la fusta és una representació del coneixement humà a partir de càlculs matemàtics, que contrasta amb el gra natural de l’alzina blanca que representa el bosc i la terra.

Nom del projecte : Metric - Ganic, Nom del dissenyador : Webber (Ping-Chun) Chen, Nom del client : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Banc Escultòric

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.