Revista de disseny
Revista de disseny
El Cafè Universitari

Ground Cafe

El Cafè Universitari La nova cafeteria “Ground” serveix no només per crear cohesió social entre els professors i estudiants de l’escola d’enginyeria, sinó també per fomentar la interacció entre i entre els membres d’altres departaments de la Universitat. En el nostre disseny, vam dedicar el volum de formigó no adornat de formigó d’una antiga sala de seminaris mitjançant la disposició d’una paleta de taulons de noguera, alumini perforat i un trencall en les parets, el sòl i el sostre de l’espai.

Nom del projecte : Ground Cafe, Nom del dissenyador : Bentel and Bentel Architects/Planners, Nom del client : Yale University.

Ground Cafe El Cafè Universitari

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.