Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials

Casa Dova

El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials Jugar, donant la volta gairebé a l’individu, amb la llum que il·lumina, però no com a punts de referència. Materials innovadors, perfectament integrats tecnològicament. Portant amb ells signes extraordinaris que els "mestres" de l'arquitectura han passat i que ara es troben, posant-los en relleu, la seva joventut. Combinant l’esplendor original amb el coneixement, la tècnica i la utopia de les emocions, aquella època va ser una destresa meravellosa, en un entorn sorprenent de modernitat “antiga” i única.

Nom del projecte : Casa Dova, Nom del dissenyador : Alessandro Marchelli, Nom del client : Casa DOVA.

Casa Dova El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.