Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials

Casa Dova

El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials Jugar, donant la volta gairebé a l’individu, amb la llum que il·lumina, però no com a punts de referència. Materials innovadors, perfectament integrats tecnològicament. Portant amb ells signes extraordinaris que els "mestres" de l'arquitectura han passat i que ara es troben, posant-los en relleu, la seva joventut. Combinant l’esplendor original amb el coneixement, la tècnica i la utopia de les emocions, aquella època va ser una destresa meravellosa, en un entorn sorprenent de modernitat “antiga” i única.

Nom del projecte : Casa Dova, Nom del dissenyador : Alessandro Marchelli, Nom del client : Casa DOVA.

Casa Dova El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.