Revista de disseny
Revista de disseny
Taula, Cadira, Lluminària

Ayers

Taula, Cadira, Lluminària La forma i la unitat de l’objecte, combinades amb l’ús innovador de materials en la producció com a suro i “corkalt” són factors únics que distingeixen aquesta peça de les altres. Cada cadira està esculpida en una màquina CNC d'alta tecnologia a partir d'un sol bloc de suro. El mateix mètode s'aplica a la base de la taula. La taula i la campanula de la lluminària estan fets de "corkbalt" (un material innovador que combina la fibra de basalt amb el suro) que aporta una lleugeresa a les peces. La làmpada utilitza tecnologia LED en el seu sistema d’il·luminació.

Nom del projecte : Ayers , Nom del dissenyador : Albertina Oliveira, Nom del client : Albertina Oliveira.

Ayers  Taula, Cadira, Lluminària

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.