Revista de disseny
Revista de disseny
Taula, Cadira, Lluminària

Ayers

Taula, Cadira, Lluminària La forma i la unitat de l’objecte, combinades amb l’ús innovador de materials en la producció com a suro i “corkalt” són factors únics que distingeixen aquesta peça de les altres. Cada cadira està esculpida en una màquina CNC d'alta tecnologia a partir d'un sol bloc de suro. El mateix mètode s'aplica a la base de la taula. La taula i la campanula de la lluminària estan fets de "corkbalt" (un material innovador que combina la fibra de basalt amb el suro) que aporta una lleugeresa a les peces. La làmpada utilitza tecnologia LED en el seu sistema d’il·luminació.

Nom del projecte : Ayers , Nom del dissenyador : Albertina Oliveira, Nom del client : Albertina Oliveira.

Ayers  Taula, Cadira, Lluminària

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.