Revista de disseny
Revista de disseny
El Packaging Per A Una Samarreta D’Edició Limitada

Sneaker Freaker

El Packaging Per A Una Samarreta D’Edició Limitada Inspirat en caixes de pizza. La tasca per a eskju era imprimir una samarreta limitada amb una il·lustració inicialment feta per a la revista de calçat alemanya Sneaker Freaker. El paquet havia de ser assequible, però fresc, fet a mà i respectuós amb el medi ambient. Han comprat algunes caixes de cartró, del tipus disponibles a tot el web i han dissenyat la superfície amb valors tonals canviants i color vermell intens per augmentar la potència del logotip. La combinació de tècniques analògiques amb tipografia i il·lustracions modernes permet obtenir aquest aspecte únic.

Nom del projecte : Sneaker Freaker, Nom del dissenyador : eskju · Bretz & Jung, Nom del client : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker El Packaging Per A Una Samarreta D’Edició Limitada

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.