Revista de disseny
Revista de disseny
El Packaging Per A Una Samarreta D’Edició Limitada

Sneaker Freaker

El Packaging Per A Una Samarreta D’Edició Limitada Inspirat en caixes de pizza. La tasca per a eskju era imprimir una samarreta limitada amb una il·lustració inicialment feta per a la revista de calçat alemanya Sneaker Freaker. El paquet havia de ser assequible, però fresc, fet a mà i respectuós amb el medi ambient. Han comprat algunes caixes de cartró, del tipus disponibles a tot el web i han dissenyat la superfície amb valors tonals canviants i color vermell intens per augmentar la potència del logotip. La combinació de tècniques analògiques amb tipografia i il·lustracions modernes permet obtenir aquest aspecte únic.

Nom del projecte : Sneaker Freaker, Nom del dissenyador : eskju · Bretz & Jung, Nom del client : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker El Packaging Per A Una Samarreta D’Edició Limitada

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.