Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel, Residències, Spa

Hotel de Rougemont

Hotel, Residències, Spa Dedicat a una clientela internacional exigent, el disseny de l'Hotel de Rougemont havia de trobar un terreny comú entre l'estil xalet tradicional suís i el complex de luxe contemporani. Inspirats en la natura que l’envolta i en l’arquitectura local, els interiors estan dissenyats per transmetre l’esperit de l’hospitalitat alpina, reinventant la tradició amb una combinació equilibrada d’antic i nou. Els materials naturals autèntics i l’artesania tradicional presenten un disseny de folre net, on els detalls personalitzats i els acabats i els acabats sofisticats il·luminen una sensació d’elegància.

Nom del projecte : Hotel de Rougemont, Nom del dissenyador : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Nom del client : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotel, Residències, Spa

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.