Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel, Residències, Spa

Hotel de Rougemont

Hotel, Residències, Spa Dedicat a una clientela internacional exigent, el disseny de l'Hotel de Rougemont havia de trobar un terreny comú entre l'estil xalet tradicional suís i el complex de luxe contemporani. Inspirats en la natura que l’envolta i en l’arquitectura local, els interiors estan dissenyats per transmetre l’esperit de l’hospitalitat alpina, reinventant la tradició amb una combinació equilibrada d’antic i nou. Els materials naturals autèntics i l’artesania tradicional presenten un disseny de folre net, on els detalls personalitzats i els acabats i els acabats sofisticats il·luminen una sensació d’elegància.

Nom del projecte : Hotel de Rougemont, Nom del dissenyador : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Nom del client : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotel, Residències, Spa

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.