Revista de disseny
Revista de disseny
El Logotip

Sealink Impression

El Logotip El caràcter xinès 西, pronunciat "xi" es va utilitzar en el disseny i es va crear un patró rellevant. Aquest caràcter tradicional del segell proporciona una impressió potent, però alhora delicada. Els visuals reflectien la combinació de tradició i modernitat. A més, la imatge de la sortida del sol encarna l’estètica xinesa. Per a la mascota, es van afegir extremitats per fer-la viva. L’ús dels ulls també és de bellesa oriental, emfasitzant l’origen de la cultura. Com a tal, xi 君 'xi lin jun', es va presentar la mascota humil, simpàtica i encantadora.

Nom del projecte : Sealink Impression, Nom del dissenyador : Dongdao Creative Branding Group, Nom del client : Sealink Impression Group .

Sealink Impression El Logotip

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.