Revista de disseny
Revista de disseny
El Logotip

Sealink Impression

El Logotip El caràcter xinès 西, pronunciat "xi" es va utilitzar en el disseny i es va crear un patró rellevant. Aquest caràcter tradicional del segell proporciona una impressió potent, però alhora delicada. Els visuals reflectien la combinació de tradició i modernitat. A més, la imatge de la sortida del sol encarna l’estètica xinesa. Per a la mascota, es van afegir extremitats per fer-la viva. L’ús dels ulls també és de bellesa oriental, emfasitzant l’origen de la cultura. Com a tal, xi 君 'xi lin jun', es va presentar la mascota humil, simpàtica i encantadora.

Nom del projecte : Sealink Impression, Nom del dissenyador : Dongdao Creative Branding Group, Nom del client : Sealink Impression Group .

Sealink Impression El Logotip

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.