Revista de disseny
Revista de disseny
Tamboret

Yan

Tamboret Els nens sempre són una bona font d’inspiració. Heus aquí com es va crear i crear tamboret Yan. "Yan" significa ull en xinès. Inspirat en la perspectiva dels nens, el tamboret Yan es va crear per expressar el meravellós i colorit món que viu a través dels ulls d’un nen. La forma de tamboret deriva de la secció transversal de l’ull. Mitjançant els colors vibrants del teixit per representar el meravellós món i per contrastar amb un acrílic transparent i transparent, el tamboret presenta una forta identitat i una mirada atractiva, especialment per la seva forma poc convencional.

Nom del projecte : Yan, Nom del dissenyador : Irene Lim, Nom del client : Shin.

Yan Tamboret

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.