Revista de disseny
Revista de disseny
Tamboret

Yan

Tamboret Els nens sempre són una bona font d’inspiració. Heus aquí com es va crear i crear tamboret Yan. "Yan" significa ull en xinès. Inspirat en la perspectiva dels nens, el tamboret Yan es va crear per expressar el meravellós i colorit món que viu a través dels ulls d’un nen. La forma de tamboret deriva de la secció transversal de l’ull. Mitjançant els colors vibrants del teixit per representar el meravellós món i per contrastar amb un acrílic transparent i transparent, el tamboret presenta una forta identitat i una mirada atractiva, especialment per la seva forma poc convencional.

Nom del projecte : Yan, Nom del dissenyador : Irene Lim, Nom del client : Shin.

Yan Tamboret

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.