Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Japonès

Moritomi

El Restaurant Japonès El trasllat de Moritomi, un restaurant que ofereix cuina japonesa, al costat del patrimoni mundial, el castell de Himeji explora les relacions entre materialitat, forma i interpretació arquitectònica tradicional. El nou espai intenta reproduir el patró de fortificacions de pedra del castell en diversos materials, incloses pedres rugoses i polides, acer recobert d'òxid negre i estores tatami. Un pis fet amb petites làpides revestides de resina representa el fossat del castell. De dos colors, el blanc i el negre, flueixen com l’aigua de l’exterior i travessen la porta d’entrada decorada de gelosia de fusta, fins a la sala de recepció.

Nom del projecte : Moritomi, Nom del dissenyador : Tetsuya Matsumoto, Nom del client : Moritomi.

Moritomi El Restaurant Japonès

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.