Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Japonès

Moritomi

El Restaurant Japonès El trasllat de Moritomi, un restaurant que ofereix cuina japonesa, al costat del patrimoni mundial, el castell de Himeji explora les relacions entre materialitat, forma i interpretació arquitectònica tradicional. El nou espai intenta reproduir el patró de fortificacions de pedra del castell en diversos materials, incloses pedres rugoses i polides, acer recobert d'òxid negre i estores tatami. Un pis fet amb petites làpides revestides de resina representa el fossat del castell. De dos colors, el blanc i el negre, flueixen com l’aigua de l’exterior i travessen la porta d’entrada decorada de gelosia de fusta, fins a la sala de recepció.

Nom del projecte : Moritomi, Nom del dissenyador : Tetsuya Matsumoto, Nom del client : Moritomi.

Moritomi El Restaurant Japonès

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.