Revista de disseny
Revista de disseny
Màscara

Billy Julie

Màscara Aquest disseny s’inspira en la microexpressió. El dissenyador tria Billy i Julie per a dos tipus de personalitats múltiples. Els elements complexos es creen mitjançant l’ajustament paràmetre de les orientacions d’una geometria similar a una escala, a partir d’una corba enredada amb particions. Com a interfície i intèrpret, aquesta màscara es crea per fer que les persones examinin la pròpia consciència.

Ajudant De Maquillatge

Eyelash Stand

Ajudant De Maquillatge Aquest disseny explora una metàfora de les pestanyes. El dissenyador considera que la cella dels ulls és una tasca per a una expectativa personal. Crea un suport de pestanyes com a icona de la vida o una etapa en miniatura de la performance. Aquest estand simbolitza un compromís reminiscent al matí o abans d’anar a dormir, establint les pestanyes temporalment abans o després d’haver estat aplicades. Un suport de pestanyes és una manera de memoritzar el que quelcom trivial ha contribuït a l’aventura personal diària.

La Instal·lació Del Tema

Dancing Cubes

La Instal·lació Del Tema Aquest disseny interacciona amb mòduls assignats mostrats. Aquest suport temàtic està dissenyat amb un mecanisme autoexpansionat per connectar sis o més cubs a una unitat escalada en tres direccions perpendiculars. La configuració gratuïta del formulari amb gravats fa que la connexió sigui similar a la dels balladors entrellaçats. La disposició de petits forats crea una estructura d’allotjament per a subjectes amb peces lineals.

La Identitat Corporativa

film festival

La Identitat Corporativa "Cinema, ahoy" va ser l'eslògan de la segona edició del Festival Europeu de Cinema de Cuba. Forma part d’un concepte de disseny centrat en els viatges com a manera de connectar cultures. El disseny evoca el viatge d’un vaixell de creuers que viatja des d’Europa a l’Havana carregat de pel·lícules. El disseny de les invitacions i entrades per al festival es va inspirar en passaports i targetes d’embarcament que utilitzen viatgers de tot el món. La idea de viatjar a través de les pel·lícules anima el públic a ser receptiu i curiós pels intercanvis culturals.

El Menjar Per Berenar

Have Fun Duck Gift Box

El Menjar Per Berenar La caixa de regals "Have Fun Duck" és una caixa especial per a joves. Inspirat en joguines, jocs i pel·lícules a l'estil píxel, el disseny representa una "ciutat gastronòmica" per a joves amb il·lustracions interessants i detallades. La imatge IP s’integrarà als carrers de la ciutat i als joves els encanta l’esport, la música, el hip-hop i altres activitats d’entreteniment. Experimenta jocs esportius divertits mentre gaudeixes de menjar, expressa un estil de vida jove, divertit i feliç.

Un Paquet Alimentari

Kuniichi

Un Paquet Alimentari El menjar tradicional conservat japonès Tsukudani no és gaire conegut al món. Un plat guisat a base de salsa de soja que combina diversos ingredients de mar i terra. El nou paquet inclou nou etiquetes dissenyades per modernitzar els patrons tradicionals japonesos i expressar les característiques dels ingredients. El nou logotip de la marca està dissenyat amb l'expectativa de continuar aquesta tradició durant els propers 100 anys.