Revista de disseny
Revista de disseny
L’Activació D’Esdeveniments

Home

L’Activació D’Esdeveniments La llar abasta la nostàlgia de la pròpia llar personal i és una combinació de l’antic i el nou. Les pintures vintage de 1960 cobreixen la paret de la part posterior, petits monuments personals es troben dispersos per la mostra. Totes aquestes coses s’entrellacen en una massa de cordes formant-se com una història, on pendent on es troba l’espectador revela un missatge.

La Instal·lació Artística

The Future Sees You

La Instal·lació Artística The Future Sees Presenta la bellesa de l’optimisme que abasta el jove adult creatiu: els futurs pensadors, innovadors, dissenyadors i artistes del teu món. Una història visual dinàmica, projectada a través de 30 finestres en cinc nivells, els ulls es veuen enfilats a través d’un vibrant espectre de colors, i de vegades semblen seguir la multitud mentre miren amb seguretat la nit. Amb aquests ulls veuen el futur, el pensador, innovador, dissenyador i artista: els creatius de demà que canviaran el món.

El Filtre De Cigarretes

X alarm

El Filtre De Cigarretes X alarma, és una alarma per als fumadors per fer-los adonar del que fan a si mateixos mentre ho fan. Aquest disseny és una nova generació de filtres de cigarretes. Aquest disseny pot ser un bon reemplaçament de les publicitats cares contra el tabaquisme i té més influència en la ment dels fumadors que qualsevol altra publicitat negativa. Té una estructura molt simple, els filtres estan segellats amb una tinta invisible que cobreix la zona negativa del croquis i amb cada puff l’esbós apareixerà més clar, així que amb cada puff veuràs que el teu cor s’enfosqueix i saps el que et passa.

Els Envasos De Magnesi

Kailani

Els Envasos De Magnesi Els treballs de l’Agència Agome sobre la identitat gràfica i la línia artística per als envasos Kailani es basen en un disseny mínim i net. Aquest minimalisme està en línia amb el producte que només té un ingredient, el magnesi. La tipografia escollida és contundent i mecanografiada. Es caracteritza tant per la força del mineral de magnesi com per la força del producte, que restitueix la vitalitat i l'energia als consumidors.

L’Ampolla De Vi

Gabriel Meffre

L’Ampolla De Vi Aroma crea la identitat gràfica per al bol del col·leccionista Gabriel Meffre, que celebra 80 anys. Es va treballar en un disseny característic dels anys 30 de l’època, simbolitzat gràficament per una dona amb una copa de vi. Les plaques de colors que s’utilitzen s’accentuen mitjançant estampat i estampació de paper calent per accentuar el costat del col·leccionista.

Els Envasos Alimentaris

Chips BCBG

Els Envasos Alimentaris El repte per a la realització d'embalatges de xip de la marca BCBG va consistir a dur a terme una sèrie d'embalatges adequats a l'univers de la marca. Els embalatges havien de ser minimalistes i moderns, alhora que tenien aquest toc artesanal de cruixents i aquell costat agradable i simpàtic que aporta els personatges dibuixats amb la ploma. L’aperitiu és un moment de convivència que s’ha de sentir al packaging.