Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos De Begudes Refrescants

Coca-Cola Tet 2014

Els Envasos De Begudes Refrescants Per crear una sèrie de llaunes de Coca-Cola que difonen milions de desitjos de Tết a tot el país. Vam utilitzar el símbol Tết de Coca-cola (l'oreneta de l'oreneta) com a dispositiu per formar aquests desitjos. Per a cada llauna es van elaborar centenars d’orenetes dibuixades a mà i es van organitzar amb cura al voltant d’un guió personalitzat, que junts formen una sèrie de desitjos vietnamites significatius. "An", significa Pau. "Tài" significa èxit, "Lộc" significa prosperitat. Aquestes paraules s’intercanvien àmpliament durant tota la festa i tradicionalment adornen decoracions de Tết.

Una Sèrie Limitada De Vins Exclusius

Echinoctius

Una Sèrie Limitada De Vins Exclusius Aquest projecte és únic en molts sentits. El disseny havia de reflectir el caràcter únic del producte en qüestió: el vi d'autor exclusiu. A més, hi havia la necessitat de comunicar el significat profund del nom del producte: superlatiu, solstici, contrast entre nit i dia, blanc i negre, obert i obscur. El disseny tenia la intenció de reflectir el secret amagat a la nit: la bellesa del cel nocturn que ens sorprèn tant i l’enigma místic amagat a les constel·lacions i al Zodíac.

El Llibre

Brazilian Cliches

El Llibre "Tòpics brasilers" es va compondre utilitzant imatges d'un antic catàleg de tòpics tipogràfics brasilers. Però la raó del seu títol no es deu només als tòpics utilitzats per a la composició de les seves il·lustracions. Al torn de cada pàgina, topem amb altres tipus de tòpics brasilers: històrics, com l’arribada dels portuguesos, la catequització d’indis autòctons, cicles econòmics del cafè i l’or… fins i tot inclou tòpics brasilers contemporanis, plens d’embussos, deutes, condominis tancats i alienació: es mostra en una narració visual contemporània irreverent.

L’Oli D’Oliva Orgànic

Epsilon

L’Oli D’Oliva Orgànic L’oli d’oliva Epsilon és un producte d’edició limitada d’oliveres ecològics. Tot el procés de producció es realitza a mà, mitjançant mètodes tradicionals i l’oli d’oliva s’embotella sense filtrar. Hem dissenyat aquest pack volent assegurar que els components sensibles d’un producte altament nutritiu rebran el consumidor del molí sense cap alteració. Utilitzem l’ampolla Quadrotta protegida per un embolcall, lligat per cuir i col·locat en una caixa de fusta feta a mà, segellada amb cera de segellat. Així els consumidors saben que el producte provenia directament del molí sense cap intervenció.

Calendari

calendar 2013 “Safari”

Calendari El Safari és un calendari d’animals de paper. Simplement premeu les peces, replegar-les i assegurar-les per completar-les. Fes del 2011 el teu any de trobades de vida salvatge! Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.