Revista de disseny
Revista de disseny
La Novel·la

180º North East

La Novel·la "180º nord-est" és una narració d'aventura de 90.000 paraules. Narra la història real del viatge que va fer Daniel Kutcher a través d’Austràlia, Àsia, Canadà i Escandinàvia a la tardor del 2009, quan tenia 24 anys. S'integra dins del cos principal de text que explica la història del que va viure i va aprendre durant el viatge. , fotografies, mapes, text expressiu i vídeo ajuden a submergir el lector en l’aventura i donar una millor sensació de la pròpia experiència personal de l’autor.

La Fotoinstal·lació

Decor

La Fotoinstal·lació En un edifici de models vull donar reflexions al voltant de la realitat, que considerem la nostra i que la considerem com una escenografia a un escenari imaginat. Un escenari per naturalesa ocasional i perible. Què hi ha al darrere o què passarà quan els motlles de decoració no siguin una apocalipsi que ve, sinó la creació d’un nou procés. Una altra imatge del que podria passar quan finalitzi el programa.

El Disseny Teatral

Crossing the line

El Disseny Teatral Un monòleg de raonament sobre causa i efecte, què ens porta a cometre accions, que no hauríem considerat possibles. Situant l’audiència al voltant d’una taula amb forma de cercle, com la cort d’Europa, volia crear una sala on el públic intervingui, interactuï i reflexioni sobre la seva pròpia part en un esdeveniment.

Seient Per A Viatgers De Trànsit

Door Stops

Seient Per A Viatgers De Trànsit Door Stops és una col·laboració entre dissenyadors, artistes, genets i residents de la comunitat per omplir espais públics abandonats, com parades de trànsit i lots vacants, amb oportunitats d’aforament per fer de la ciutat un lloc més agradable. Dissenyades per oferir una alternativa més segura i estèticament agradable a la que actualment existeix, les unitats s’ofereixen amb grans exhibicions d’art públic encarregades d’artistes locals, cosa que fa que sigui una zona d’espera fàcilment identificable, segura i agradable per als motoristes.

El Disseny I El Concepte De Pentinat

Hairchitecture

El Disseny I El Concepte De Pentinat HAIRCHITECTURE resulta d’una associació entre una perruqueria - Gijo i un grup d’arquitectes - FAHR 021.3. Motivats per la Capital Europea de la Cultura a Guimaraes 2012, proposen una idea per fusionar dues metodologies creatives: Architecture & Peinado. Amb el tema de l'arquitectura brutalista, el resultat és un increïble pentinat nou que denota un pèl transfiguració en comunió absoluta amb les estructures arquitectòniques. Els resultats presentats són de caràcter atrevit i experimental amb una forta interpretació contemporània. El treball en equip i l’habilitat van ser crucials per convertir el cabell en un aspecte aparentment normal.

Calendari

NISSAN Calendar 2013

Calendari Cada any Nissan elabora un calendari sota el tema de la seva marca de marca "Excitació a diferència de qualsevol altre". La versió de l'any 2013 s'omple d'idees i imatges úniques i obertes, fruit de la col·laboració amb un artista de pintura dance "SAORI KANDA". Totes les imatges dcalendari són obres de l’artista de pintura dansa SAORI KANDA. Va encarnar la seva inspiració donada pel vehicle Nissan en les seves pintures que es dibuixaven directament sobre una cortina horitzontal col·locada a l'estudi.