Revista de disseny
Revista de disseny
La Portada Del Menú

Magnetic menu

La Portada Del Menú Unes quantes làmines transparents de plàstic enllaçades amb imants que serveixen de coberta perfecta per a diferents tipus de material imprès. Fàcil d'usar. Fàcil de fabricar i mantenir. Producte de llarga durada que estalvia temps, diners, matèries primeres. Respectuós amb el medi ambient. Fàcilment adaptable a diferents propòsits. Ús ideal als restaurants com a coberta per als menús. Quan el cambrer us ofereix una sola pàgina amb còctels de fruita i una sola pàgina amb pastissos per al vostre amic, per exemple, és gairebé com els menús personalitzats fets per a vosaltres.

La Caixa De Dvd

Paths of Light

La Caixa De Dvd La millor manera de celebrar la curta animació Paths of Light de Zina Caramelo era assegurar-se que el DVD tenia un bonic estoig per combinar. L'envàs sembla que va ser extret del bosc i modelat per formar un CD. A la part exterior, hi ha diverses línies visibles, gairebé apareixen com arbres petits que creixen al costat del cas. L’exterior de fusta també li ajuda a donar-li un aspecte extremadament naturalista. Paths of Light és una actualització extrema dels casos que molts van veure per a CDs a la dècada de 1990, que normalment consistien en un plàstic bàsic amb un paquet de paper per explicar el contingut que hi havia al seu interior. (Text de JD Munro)

El Disseny De Llocs Web

Trionn Design

El Disseny De Llocs Web El llenç blanc proporciona el fons ideal per construir-lo. La combinació de color dolç ensucrat proporciona un element atractiu perfecte que atrau l'espectador. La combinació de tipus de lletra serif i sans serif i la ponderació i els colors permeten una barreja constant que atrau a l'espectador a explorar més. Web d'animació Parallax HTML5 amb Responsive, tenim el nostre propi disseny de personatges vectorials. el seu disseny únic sempre amb un color brillant, amb animacions suaus i suaus ..

Les Mostres De Color De La Cervesa

Beertone

Les Mostres De Color De La Cervesa Beertone és la primera Guia de referència de la cervesa basada en els diferents colors de la cervesa, presentada en un ventilador en forma de vidre. Per a la primera edició hem recollit informació de 202 cerveses suïsses diferents, que viatjaven pel país, d’est a oest, de nord a sud. Tot el procés va trigar molt i es va fer una logística detallada per fer-ho, però el resultat d’aquestes dues passions ens fan molt orgullosos i ja estan previstes altres edicions. Salutacions!

La Identitat De Marca

SATA | BIA - Blue Islands Açor

La Identitat De Marca El BIA és un símbol ocell local del cel de l'Atlàntic, que sobrevola els pensaments i els somnis sobre els països, un pilot de la natura que transporta persones, records, negocis i empreses. A SATA, BIA sempre simbolitzarà la unió de les nou illes de l'Arxipèlag en un repte atlàntic: agafar el nom de les Açores al món i portar el món a les Açores. El BIA - Blue Islands Açor - un ocell açor reinventat, rectilini, inspirat en el futurisme dels prototips, construït sobre el seu únic codi genètic, tan asimètric, distint i acolorit com les nou illes de les Açores.

La Revista Interactiva Digital

DesignSoul Digital Magazine

La Revista Interactiva Digital La revista Soul de disseny Filli Boya explica la importància dels colors a les nostres vides per als seus lectors d’una manera diferent i agradable. El contingut de Design Soul inclou una àmplia àrea des de la moda fins a l'art; de la decoració a la cura personal; des de l’esport fins a la tecnologia i fins i tot des d’aliments i begudes fins a llibres. A més de retrats famosos i interessants, anàlisis, última tecnologia i entrevistes, la revista també inclou contingut, vídeos i música interessants. La revista Filli Boya Design Soul es publica trimestralment a iPad, iPhone i Android.