Revista de disseny
Revista de disseny
El Fulletó

NISSAN CIMA

El Fulletó ・ Nissan va integrar totes les seves tecnologies i saviesa d’última generació, materials interiors de qualitat excel·lent i l’art de l’artesania japonesa (“MONOZUKURI” en japonès) per crear un sedan de luxe de qualitat inigualable: el nou CIMA, el vaixell insígnia de Nissan.・ Aquest fullet està dissenyat no només per mostrar les característiques del producte de CIMA, sinó també per donar a conèixer al públic la confiança i l’orgull de Nissan en la seva artesania.

El Disseny Del Paquet De Xiclet

ZEUS

El Disseny Del Paquet De Xiclet Dissenys de paquets de xiclet. El concepte d'aquest disseny és "estimular la sensibilitat". Els objectius dels productes són homes en els anys vint, i aquells dissenys innovadors els ajuden a recollir els productes a les botigues de manera instintiva. Les visuals principals expressen una visió mundial espectacular del fenomen natural que s’associa a cada sabor. THUNDER SPARK per un sabor argut i electrificant, SNOW STORM per a la congelació i refredament fort, i RAIN SHOWER per un sabor humit, sucós i aquàtic.

L’Estructura Fotogràfica Del Dosser

Or2

L’Estructura Fotogràfica Del Dosser L’O2 és una estructura d’una sola coberta superficial que reacciona a la llum solar. Els segments poligonals de la superfície reaccionen a la llum ultraviolada, mapant la posició i la intensitat dels raigs solars. Quan es troba a l'ombra, els segments d'O2 són blancs translúcids. Tanmateix, quan són atrapats per la llum del sol, es veuen acolorits, inundant l’espai de sota amb diferents tonalitats de llum. Durant el dia Or2 es converteix en un dispositiu d'ombrejat controlant passivament l'espai que hi ha a sota. A la nit Or2 es transforma en un enorme candelabre, difonent la llum que ha estat recollida per les cèl·lules fotovoltaiques integrades durant el dia.

L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós

Il Mosnel QdE 2012

L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós Igual que el llac Iseo brilla a la vora de Françacorta, així el vi escumós mullat els costats d’un got. El concepte és una reelaboració gràfica de la forma del llac i expressa tota la potència d'una ampolla de reserva que s'aboca en un vidre de cristall. Una elegant i viva etiqueta, equilibrada en els seus gràfics i colors, és una solució atrevida amb polipropilè transparent i impressió daurada en paper laminat totalment calent per donar noves sensacions. L’obtenció del vi es subratlla a la caixa, on els gràfics s’envolten al voltant del paquet: senzilla i impactant composta per dos elements “slive et tiroir”.

La Identitat Visual

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

La Identitat Visual Le Coffret és un allotjament i esmorzar de disseny encantador situat al cor de la Vall d'Aosta. El projecte es va concebre en absolut respecte de l’estil autèntic: per tant les parets de pedra, les bigues de fusta i els mobles antics. Un cercle que simbolitza el cel sobre el triangle que representa la muntanya, on es troba el B & B, a partir de la idea de l’ascensió de l’home al cel. Una font Onciale revisada en una versió moderna per recordar els orígens cèltics de la vall equilibrats correctament i és compatible amb un símbol fort i important per obtenir finalment un logotip fàcil d’identificar i atraure fàcilment.

Àlbum

Haezer

Àlbum Haezer és conegut pel seu sòlid baix de baixos, èptiques amb efectes ben polits. És el tipus de so que es desprèn de música de ball senzilla, però en inspeccionar-lo o escoltar-lo més aviat, començareu a descobrir diverses capes de freqüències del producte acabat. Pel concepte creatiu i l'execució, el repte va ser simular l'experiència d'àudio coneguda com Haezer. L’estil d’obra d’art no és en absolut l’estil típic de la música de ball, convertint Haezer en un gènere propi.