Revista de disseny
Revista de disseny
Identitat Corporativa

Jae Murphy

Identitat Corporativa L’espai negatiu s’utilitza perquè fa que els espectadors siguin curiosos i un cop experimenten aquell moment Aha, els agrada i la memoritzen a l’instant. La marca del logotip té les inicials J, M, la càmera i el trípode incorporats a l'espai negatiu. Com que Jae Murphy sovint fotografia els nens, les grans escales formades pel seu nom i la càmera de baix nivell fan pensar que els nens són benvinguts. Mitjançant el disseny d'Identitat corporativa, es desenvolupa més la idea d'espai negatiu del logotip. Afegeix una nova dimensió a tots els ítems i fa que l'eslògan, Una visió poc freqüent del lloc comú, sigui fidel.

Biplaça

Mowraj

Biplaça El Mowraj és un biplaça dissenyat per encarnar l’esperit d’estils egipcis i gòtics ètnics. La seva forma derivava del Nowrag, la versió egípcia del trineu de trinxera modificada per encarnar el to gòtic sense comprometre la seva essència antediluviana ètnica. El disseny és lacat negre amb gravats artesanals ètnics egipcis tant a braços com a cames, així com una rústica tapisseria de vellut accessoritzada amb cargols i anelles de traça que li donen un aspecte medieval gòtic.

La Identitat Corporativa

Predictive Solutions

La Identitat Corporativa Predictive Solutions és un proveïdor de productes de programari per a analítica pronòstica. Els productes de l’empresa s’utilitzen per fer prediccions analitzant dades existents. La marca de l'empresa (sectors d'un cercle) s'assembla a gràfics a taula i també a una imatge molt estilitzada i simplificada d'un ull de perfil. La plataforma de marca "shedding light" és un conductor per a tots els gràfics de marca. Tant les formes fluides que es canvien, com les il·lustracions temàtiques simplificades s'utilitzen com a gràfics addicionals en diverses aplicacions.

La Identitat Corporativa

Glazov

La Identitat Corporativa Glazov és una fàbrica de mobles d’una ciutat amb el mateix nom. La fàbrica produeix mobles poc costosos. Com que el disseny d'aquest moble és més aviat genèric, es va decidir basar el concepte de comunicació en les lletres 3D "de fusta" originals, les paraules compostes per aquestes lletres simbolitzen els conjunts de mobles. Les lletres formen paraules "mobles", "dormitori", etc o noms de col·lecció, que es posicionen per semblar els mobles. Les cartes 3D descrites són semblants als esquemes de mobles i es poden utilitzar en papereries o sobre fons fotogràfics per a la identificació de la marca.

Tipus De Lletra

Red Script Pro typeface

Tipus De Lletra Red Script Pro és un tipus de lletra únic inspirat en les noves tecnologies i gadgets per a formes de comunicació alternatives, que ens connecta harmònicament amb els seus formularis de lletres gratuïts. Inspirat en l’iPad i dissenyat en Pinzells, s’expressa amb un estil d’escriptura únic. Conté alfabet anglès, grec i ciríl·lic i admet més de 70 idiomes.

L'art Visual

Loving Nature

L'art Visual Estimar la natura és un projecte d’obres d’art que fan al·lusió a l’amor i al respecte per la natura, a tot ésser viu. A cada quadre, Gabriela Delgado posa un especial èmfasi en el color, escollint acuradament elements que es combinen amb l'harmonia per aconseguir un acabat exuberant però senzill. La investigació i el seu veritable amor pel disseny li confereixen una capacitat intuïtiva de crear peces de colors vibrants amb elements puntuals que van des del fantàstic fins a l’ingenu. La seva cultura i experiències personals configuren les composicions en narracions visuals úniques, que sens dubte embelleixen qualsevol ambient amb natura i alegria.