Revista de disseny
Revista de disseny
Vila

One Jiyang Lake

Vila Es tracta d’una vil·la privada situada al sud de la Xina, on els dissenyadors prenen en pràctica la teoria del budisme zen per dur a terme el disseny. En abandonar allò innecessari i l’ús de materials naturals, intuïtius i mètodes de disseny concisos, els dissenyadors van crear un espai de vida oriental contemporani simple, tranquil i còmode. El confortable espai de vida oriental contemporani utilitza el mateix llenguatge de disseny senzill que els mobles italians d'alta qualitat per a l'espai interior.

La Clínica De Bellesa Mèdica

Chun Shi

La Clínica De Bellesa Mèdica El concepte de disseny d'aquest projecte és "una clínica a diferència d'una clínica" i es va inspirar en algunes petites però boniques galeries d'art, i els dissenyadors esperen que aquesta clínica mèdica tingui temperament de galeria. D’aquesta manera els hostes poden sentir l’elegant bellesa i un ambient relaxat, no un entorn clínic estressant. Van afegir un dosser a l’entrada i una piscina d’extinció. La piscina es connecta visualment amb el llac i reflecteix l'arquitectura i la llum del dia atraient els seus clients.

Penjoll

Taq Kasra

Penjoll Taq Kasra, que significa arc kasra, és el record del Regne Sasani que ara es troba a l'Iraq. Aquest penjoll inspirat en la geometria de Taq kasra i la grandesa d’antigues sobiranies que es trobava en la seva estructura i subjectivisme, s’ha utilitzat en aquest mètode arquitectònic per confeccionar aquest ethos. L’atribut més important és el seu disseny modern que l’ha convertit en una peça amb una vista diferent de manera que la vista lateral sembla un túnel i aporta subjectivisme i forma la visió frontal que ha convertit en un espai arquejat.

La Taula De Cafè

Planck

La Taula De Cafè La taula està formada per diferents peces de contraplacat que s'uneixen a pressió. Les superfícies estan emparedades i filades amb un vernís mat i molt fort. Hi ha 2 nivells, ja que l’interior de la taula és buit, cosa que és molt pràctica per situar revistes o escriptures. Sota la taula hi ha voltes de bala. Per tant, la bretxa entre terra i taula és molt petita, però alhora és fàcil de moure. La manera d’utilitzar el contraplacat (vertical) el fa molt fort.

El Saló De Negocis

Rublev

El Saló De Negocis El disseny del saló s’inspira en el constructivisme rus, la torre Tatlin i la cultura russa. Les torres en forma d’unió s’utilitzen com a captadors d’ulls al saló, per crear diferents espais a la zona del saló com a un cert tipus de zonificació. A causa de les cúpules de forma rodona, el saló és una zona confortable amb diferents zones per a una capacitat total de 460 places. La zona és especialment vista amb diferents tipus de seients, per menjar; treball; comoditat i relaxació. Les cúpules de llum rodona situades al sostre format amb ondulacions tenen una il·luminació dinàmica que canvia durant el dia.

Casa Residencial

SV Villa

Casa Residencial La premissa SV Villa consisteix a viure en una ciutat amb els privilegis del camp a més del disseny contemporani. El lloc, amb unes vistes incomparables sobre la ciutat de Barcelona, la muntanya de Montjuïc i el mar Mediterrani al fons, crea unes condicions d'il·luminació inusuals. La casa es centra en materials locals i mètodes de producció tradicionals, mantenint un nivell d’estètica molt elevat. És una casa que té sensibilitat i respecte pel seu lloc

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.