Revista de disseny
Revista de disseny
Balancí I Tobogan

2-in-1 Slide to Rocker

Balancí I Tobogan La diapositiva 2 en 1 es converteix fàcilment de balancí a diapositiva per oferir dues maneres divertides de jugar. En mode corredissa, hi ha passos de textura i mànecs de fixació segura juntament amb una diapositiva de 81 "(32cm) inclinada suaument per a principiants; en mode balancí, una base molt àmplia i mànecs de seguretat segurs proporcionen seguretat durant el balanceig. Aquest producte és ideal. Tant per a interiors com per a exteriors. Mides: Diapositiva: 33,3 "D x 19,7" W x 20,4 "H (85D x 50W x 52H cm) Balancí: 32" P x 19,7 "W x 20,4" H (81D x 50W x 52H cm) Adient per a edats d’entre 1,5 i 3 anys.

Nom del projecte : 2-in-1 Slide to Rocker, Nom del dissenyador : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Nom del client : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Balancí I Tobogan

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.