Revista de disseny
Revista de disseny
Balancí I Tobogan

2-in-1 Slide to Rocker

Balancí I Tobogan La diapositiva 2 en 1 es converteix fàcilment de balancí a diapositiva per oferir dues maneres divertides de jugar. En mode corredissa, hi ha passos de textura i mànecs de fixació segura juntament amb una diapositiva de 81 "(32cm) inclinada suaument per a principiants; en mode balancí, una base molt àmplia i mànecs de seguretat segurs proporcionen seguretat durant el balanceig. Aquest producte és ideal. Tant per a interiors com per a exteriors. Mides: Diapositiva: 33,3 "D x 19,7" W x 20,4 "H (85D x 50W x 52H cm) Balancí: 32" P x 19,7 "W x 20,4" H (81D x 50W x 52H cm) Adient per a edats d’entre 1,5 i 3 anys.

Nom del projecte : 2-in-1 Slide to Rocker, Nom del dissenyador : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Nom del client : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Balancí I Tobogan

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.