Revista de disseny
Revista de disseny
Balancí I Tobogan

2-in-1 Slide to Rocker

Balancí I Tobogan La diapositiva 2 en 1 es converteix fàcilment de balancí a diapositiva per oferir dues maneres divertides de jugar. En mode corredissa, hi ha passos de textura i mànecs de fixació segura juntament amb una diapositiva de 81 "(32cm) inclinada suaument per a principiants; en mode balancí, una base molt àmplia i mànecs de seguretat segurs proporcionen seguretat durant el balanceig. Aquest producte és ideal. Tant per a interiors com per a exteriors. Mides: Diapositiva: 33,3 "D x 19,7" W x 20,4 "H (85D x 50W x 52H cm) Balancí: 32" P x 19,7 "W x 20,4" H (81D x 50W x 52H cm) Adient per a edats d’entre 1,5 i 3 anys.

Nom del projecte : 2-in-1 Slide to Rocker, Nom del dissenyador : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Nom del client : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Balancí I Tobogan

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.