Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

xifix2base arm-chair-one

Butaca El disseny de butaca es basa en el mínim necessari de física i material, realitzat per una canonada sense fi. L’estabilitat s’aconsegueix mitjançant la forma de bucle. No calen construccions i connexions més. És una butaca acollidora: sense ornamentacions i construccions addicionals. Està composta per una cremallera metàl·lica i un seient, que permet diferents materials com la fusta, metall, cuir, tela o Rattan. Està pensat per a zones relaxants com sales d'estar, zones d'espera, oficines i salons, dins i fora.

Nom del projecte : xifix2base arm-chair-one, Nom del dissenyador : Juergen Josef Goetzmann, Nom del client : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Butaca

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.